Twitter tips

Ontvang je rare privé berichten via je Twitter account, zoals:
 
Hello somebody is saying terrible rumors about you...
Hello this user is making terrible things about you...
Hi this user is posting nasty things about you...
LMAO...I'm laughing so hard at this pic of you my friend uploaded...
Hey some person is posting horrible things about you...
I found an amazing way to lose weight and increase energy, read this article...
#ACCT#
 
Dan moet je goed opletten, waarschijnlijk is het Twitter account van de verzender gehackt. Gooi dergelijke berichtjes meteen weg en klik zeker niet op eventuele links in het bericht. Door het klikken op de link, worden ook jouw inloggegevens bekend bij de hacker en zal er vanuit jouw account, naar jouw volgers ook weer spam mail verzonden worden.
 
Is jouw Twitter account gehacked?
 
Soms word je er door volgers op attent gemaakt, dat er rare mail verzonden wordt, maar je kunt ook zelf nakijken of je account gehacked is, door na te kijken welke privé berichten je verzonden hebt, staan er rare berichten, die je niet zelf hebt verstuurd ben je gehacked.
 
De hacker uit je account bannen, hoe doe je dat?
 
Klik rechtsboven op het pijltje naast het poppetje, er rolt een venstertje uit. Klik op settings en er opent een nieuwe pagina.
 
 
 
Kies daar Apps, je kunt nu zien welke Apps toestemming hebben om je account te gebruiken, dat kan bijv. zijn: Twitter android als je ook Twitter op je SM gebruikt, of LinkedIn of Wordpress, wanneer je daar een account hebt, wat je hebt gekoppeld.
Staan daar Apps tussen die je niet kent, trek dat de toestemming in door op: Revoke access (toegang intrekken) te klikken.
 
Daarna klik je in het menuutje op password, er opent een nieuw venster, daar kun je je paswoord veranderen, zodat de hackers geen toegang tot je account meer hebben.
 
Daarna is het wel netjes om een tweet te verzenden met excuus voor de spam, je was gehacked en nu hoop je dat het weer is opgelost.