Met je eigen site

Als je een goede site hebt kun je via reclame verkoop wat verdienen. Dat kan door het plaatsen advertenties via Google of Tradetracker, Tradedoubler enz.
Google is bij iedereen wel bekend, Tradetracker, Tradedoubler probeer ik op dit moment, maar heb nog niet genoeg gespaard om een uitbetaling te krijgen. Ik houd jullie op de hoogte.
 
Mijn eerste uitbetaling met Tradedoubler is een feit, het duurde even voordat ik genoeg had gespaard en dan moet je nog wachten totdat het allemaal is goedgekeurd, maar daarna stond het geld snel op mijn rekening.
 
 
Heb je een Google adsence account, dan kun je Google de reclames laten plaatsen.  Je geeft zelf aan waar op pagina en hoe groot de advertenblokken mogen zijn. Google zoekt dan reclames die bij tekst aan sluiten. Hiervoor krijg je meestal een vergoeding per keer dat er op geklikt word.
Bij programma's  als Tradedoubler en Tradetracker zoek je zelf reclame die je bij je site  vind passen, je kiest en plaatst ook zelf de soort banner of deeplink, je word meestal uitbetaald per sale, soms ook voor een lead of klik, afhankelijk van de reclame.
 
Affilates sites waar ik niet mee in zee zou gaan:
  • Assistme: er hapert kennelijk wel eens iets aan de administratie en de betalingen, gezien de reacties op het Assistmeforum

 

Affilates sites waar ik nog geen ervaring mee heb: 
Wanneer jullie wel er ervaringen hebben met deze site, kun je dat delen via het forum , contactformulier of gastenboek.