Clixs sparen

Ik probeer het spaarprogramma van EuroClix om te kijken hoe het werkt en of je ook werkelijk geld krijgt. Ik heb al een betaling binnen en heb nergens negatieve berichten gevonden dat het niet word uitbetaald.
 
Je kunt je gemakkelijk aanmelden bij EuroClix, per persoon mag je maar 1 account aanmaken. Je vult een profiel in over je interesses e.d. , naar aanleiding daarvan stuurt Euroclix je regelmatig email met advertenties of uitnodigingen om met een onderzoek mee te doen.  Wanneer je dan op de button onderaan de mail klikt heb je 1 clix verdiend, ongeacht of je verder de advertentie leest, in gaat op de advertentie of aan het onderzoek deelneemt. Dus zelfs wanneer je alleen je mail checkt en klikt spaar je met weinig moeite een bedragje bij elkaar.
 
1 Clix is €0,01 waard, dus voor 1000 clix krijg je €10,- , maar naarmate je langer doorspaart, worden je clix meer waard. Zo krijg je voor 2000 clix al €25,- en voor 100.000 zelfs 1.700,-
 
EuroClix
 
Wanneer je besluit om met de onderzoekjes of enquêtes mee te doen, dan krijg je meer clix afhankelijk van de lengte en aard van de enquête.
Ook wanneer je ingaat op een advertentie, staan daar clix tegenover, wanneer je dat steeds doet, geef je natuurlijk meer geld uit dat wat je spaart. Maar wanneer je toch van plan was om iets aan te schaffen, kun je je voordeel ermee doen.
Je kunt ook ten alle tijden inloggen op de site van Euroclix om te shoppen bij wel 1.600 verschillende aanbieders, waarmee je uiteraard weer clix verdiend. Hoeveel clix is afhankelijk van de aanbieder en de aankoop. Ook kun je een gratis EuroClix MasterCard aanvragen, daarmee kun je clix sparen op elke aankoop die je met card doet.
Verder kun je nog clix sparen door via je Euroclix te zoeken via vinden.nl. , dat tikt wel lekker aan wanneer je toch op inteernet aan het zoeken bent.