Gadgets

Free Countdown  gratis countdown gadgets voor op je site !
 
Een heel leuk gratis gastenboek vind je ook op tboek , je kunt alle kleuren aanpassen en alle berichten makkelijk beheren.
Je bezoekers kunnen hun berichtje opvrolijken met smiley's, maar ook kunnen ze een plaatje invoegen. Iedereen kan zelf kiezen of hun email adres wordt getoond.
Het gastenboek van Webpilot id gemaakt met dit gratis programma , dus neem een een kijkje en je mag ook een bericht achterlaten. Je vind het gastenboek onderaan elke pagina.

Je site in verschillende talen:

Via google translate en dan de optie Website Translator kun je een HTML code genereren, die plaats je vervolgens in de head van je website. Wanneer je dan de website opent, komt er bovenaan een kleine balk, waarin staat selecteer een taal, eronder staat in kleine letters: Mogelijk gemaakt door Google vertalen. Je kunt een keuze maken uit maar liefst 53 verschillende talen. Je bezoeker kan een gewenste taal kiezen en de hele pagina word vertaalt naar keuze. De opmaak blijft hetzelfde en ook menu en doorklik links blijven gewoon werken. Het werkt naar mijn mening prima, je kunt het zelf proberen op deze site heb ik hem ingevoegd, dus lees eens iets in het frans, duits of zelfs Zuid Afrikaans of Chinees is een optie.