Vindmeer.info

Een startpagina maken met Vindmeer.info is niet moeilijk en het programma is Nederlandstalig. Mooi is dat er een mouse over effect mogelijk is bij je links. Je kunt een naam controleren op beschikbaarheid en je daarna meteen aanmelden.

 
Je krijgt dan een email met de inlog gegeven, je kunt meteen aan de slag. Je mag per account meerdere startpagina’s maken.
 
Je moet binnen 14 dagen, minimaal 50 links op je pagina zetten, anders wordt je site verwijderd.
 
De startpagina’s van Vindmeer.info zijn helemaal gratis, maar er worden wel reclameblokken aan toegevoegd. Ook mag je zelf 2 reclameblokken (links boven en midden boven) plaatsen.
 
Aan de slag met Vindmeer.info
 
Nadat je een goede naam hebt gevonden en je hebt aangemeld, kun je met de ontvangen gegevens meteen inloggen op je eigen pagina.
In de bovenste grijze balk vind je het menu. Vis start, rolt er een venstertje uit waarmee je een nieuw categorie kunt maken. Deze categorie komt automatisch in de eerste kolom staan, maar die kun je later nog verschuiven. Ook onder start vind je de mogelijkheid een nieuw link te plaatsen en een link goed te keuren. Bij je links kun je een kleine beschrijving en een plaatje toevoegen, die krijgt je bezoeker te zien wanneer er met de muis over de link wordt gegaan.
Onder algemene instellingen kun je de kleuren aanpassen en zelf 2 banners toevoegen. Verder heb je nog knoppen om een poll en een shoutbox mee in te stellen.  
 
Onder aan de pagina vind je nog een grijze balk:
Via deze balk kunnen bezoekers een link toevoegen, die jij natuurlijk wel eerst moet goedkeuren voordat hij te zien is op de site. Ook is er een knop “Neem contact op”, waarmee ze via een contactformulier jou kunnen benaderen.