Social media

Social media, wat zijn en het , welke zijn er, wat kun je ermee en hoe werkt het?

Social Media is niet meer weg te denken uit de maarschappij, er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. De meeste social media werken zowel via je PC of laptop als ook met je smartfoon.

Welke social media zijn er?

 

Bij Facebook kun je zelf heel veel doen om je veiligheid en privacy te bewaken, een goede en simpele uitleg en uitleg hoe je zelf kunt regelen welke berichten je wilt of niet wilt ontvangen. lees meer.....
voorbeeld 
 
 
Wordt jij ook zo vaak gebeld wanneer je net gezellig aan tafel zit. Altijd weer zijn het call centers, die voor bedrijven weer een product proberen te verkopen. Maar hoe zit dat dan met het Bel me niet register? 
 
Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een of meerdere accounts op internet, maar als je komt te overlijden, wat wil dan dat er mee gebeurt? Meer weten...
 
 
 
 
Wanneer je informatie zoekt op internet, maak je vaak gebruik van een zoekmachine. Google is een van de meest gebruikte programma’s, hoe kun je daar met nog meer gemak zoeken.
 
Pinterest is een soort digitaal prikbord, leuk om al je favoriete onderwerpen te verzamelen en gemakkelijk terug te vinden.
 
 
 
 

Dropbox info

 

Dropbox, niet echt een social media, maar wel heel handig om sommige bestanden op internet te delen. Wat is het en wat kun je ermee?

Meer lezen...

 
Geen echte social media, maar wel heel leuk om je reisverslag te maken en delen met vrienden.
 
 
 

Een nieuwe social media site: Twikie, ik heb er nog geen ervaring mee, maar ga eens kijken. Je kunt er ook je profiel bewerken, daar lees je meer over onder deze link

 

 
 Finbox is een nieuwe dienst van banken, wat het is en hoe het werkt, niet echt social media, maar wel gebruiksgemak via internet. Meer weten?