Coins sparen

Bij Online Cashen kun je coins sparen, ik ben dit programma aan het onderzoeken, maar heb nog niet genoeg gespaard om een uitbetaling aan te vragen. Ik heb geen berichten gevonden over niet uitbetalen. Wanneer mijn eerste betaling binnen is laat ik het hier op de site weten.
 
Je kunt je simpel aanmelden bij Online Cashen, lid worden is gratis en iedereen mag meedoen. Bij je aanmelding krijg je meteen 1000 Cash Coins in je account en je dingt mee naar een prijs. Je vult een profiel in over je interesses e.d. , naar aanleiding daarvan krijg je regelmatig email met advertenties of uitnodigingen om met een onderzoek mee te doen.  Wanneer je dan op de button onderaan de mail klikt heb je Coins verdiend, ongeacht of je verder de advertentie leest, in gaat op de advertentie of aan het onderzoek deelneemt. Dus zelfs wanneer je alleen je mail checkt en klikt spaar je met weinig moeite een bedragje bij elkaar. Voor sommige mail krijg je 5 Cash Coins andere mail wordt beloont met 5 Change Coins.
 
1000 Cash Coins hebben een waarde van €1,-. Wanneer je 12.500 Cash Coins gespaard hebt dan  kun je een uitbetaling aanvragen. Je krijgt dan €12,50 op je bankrekening gestort.  Met de Change Coins kun je meedoen aan een loterij, elke 1000 Change Coins kun inwisselen voor een lot, elke ronde is er een andere prijs, zoals bijv. een PDA naar keuze, een Laptop, digitale fotolijstje of digitale camera/camcorder.
 
onlinecashen.nl
 
Wanneer je besluit om met de onderzoekjes of enquêtes mee te doen, dan krijg je meer coins afhankelijk van de lengte en aard van de enquête. Ook wanneer je ingaat op een advertentie, staan daar coins tegenover, wanneer je dat steeds doet, geef je natuurlijk meer geld uit dat wat je spaart. Maar wanneer je toch van plan was om iets aan te schaffen, kun je je voordeel ermee doen. Je kunt ook ten alle tijden inloggen op de site van Online Cashen mee te doen aan acties.