Parels sparen

Het spaar programma van Money Miljonairs heb ik voor jullie uitgetest om te kijken hoe het werkt en of je ook werkelijk geld krijgt. Ik heb al een betaling binnen en heb nergens negatieve berichten gevonden dat het niet word uitbetaald.
 
Aanmelden bij Money Miljonairs is gemakkelijk, lid worden is gratis en je ontvangt meteen 100.000 parels als welkom bonus. Per persoon mag je maar 1 account aanmaken. Je vult een profiel in over je interesses e.d. , naar aanleiding daarvan krijg je regelmatig email met advertenties of uitnodigingen om met een onderzoek mee te doen.  Wanneer je dan op de button onderaan de mail klikt heb je 1000 parels verdiend, ongeacht of je verder de advertentie leest, in gaat op de advertentie of aan het onderzoek deelneemt. Dus zelfs wanneer je alleen je mail checkt en klikt spaar je met weinig moeite een bedragje bij elkaar.
 
100.000 parels is €1,25 waard, dus elke 2500 parels die je krijgt voor het klikken op de advertenties levert ruim 3 cent op, dat is dus 5 advertenties klikken voor 6 cent. Wanneer je 1.000.000 parels hebt gespaard kun je al laten uitbetalen, je krijgt dat €12,50 op je rekening gestort.
 
Wanneer je besluit om met de onderzoekjes of enquêtes mee te doen, dan krijg je meer parels afhankelijk van de lengte en aard van de enquête. Ook wanneer je ingaat op een advertentie, staan daar parels tegenover, wanneer je dat steeds doet, geef je natuurlijk meer geld uit dat wat je spaart. Maar wanneer je toch van plan was om iets aan te schaffen, kun je je voordeel ermee doen. Je kunt ook ten alle tijden inloggen op de site van Money Miljonairs om te kopen bij de verschillende aanbieders (zoals o.a. Bol.co., Neckermann, Wehkamp enz.), waarmee je uiteraard weer parels verdiend. Hoeveel parels is afhankelijk van de aanbieder en de aankoop. Ook kun meedoen met het gratis bingospel, dagspel of puzzelen om parels te winnen.
 
Wil je ook meedoen, meld je dan nu aan via onderstaande button en begin met sparen.
 
De naam ‘MoneyMiljonair’ is per 1 sept 2014 verandert in ‘Qassa’. De spaarpunten ‘Parels’ zullen voortaan ‘Qoins’ worden genoemd. De tegoeden worden gewoon meegenomen en de betaling lopen gewoon door.
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb