Yoors

Delen op Yoors
 
Update 20 12 2020: Ook op Yoors zijn er grote veranderingen de laatste tijd. Er word niet meer betaald voor aantal pageviews, er zijn nu pools en boosters. Hoe dat precies werkt moet ik nog ervaren. Positief is dat Al je tekst en foto's nog steeds van jezelf zijn en niet verder gebruikt worden. Je kunt ook alles heel gemakkelijk weer verwijderen van de site. De laatste 2 punten gaan bijvoorbeeld bij sites als Plazilla en Tallsay mis, daar krijgt de site rechten zodra je publiceert om het te blijven gebruiken en plaatsen het op andere sites, zonder dat je zelf nog controle hebt daarover. 
 
Ik heb me aangemeld voor deze sites en probeer nu hoe het werkt, hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen.
Groot voordeel van Yoors is dat je zelf geen Google adsence account hoeft te hebben. 
 
Mijn account op Yoors vind je onder de naam MereltjevanBrabant , daar kun je een kijkje nemen hoe Yoors eruit ziet en jezelf aanmelden kan met deze link. Op Yoors kun je vanalles delen, zoals een blog, een foto, een quote of een klein prikbord berichtje. 
Je krijgt YP voor alles wat je deelt, maar ook voor elke reactie die je daarop krijgt en voor reacties die je zelf uitdeelt. Verder worden ook het aantal pageviews nog beloont. 
    

Ook wanneer je een artikel van een andere Yoors-gebruiker deelt en dat pageviews oplevert krijg jij daar YP voor. 

Elke 1000 YP is een Euro en bij 10000 YP kun je laten uitbetalen. Ik heb al meerdere betalingen aan kunnen vragen en het werkt prima en is betrouwbaar

Enthousiast geworden en Nu aanmelden?

Meer lezen ?