Home » Pilot » Gratis startpagina » Symbaloo info

Symbaloo.com

Je kunt met Symbaloo zelf een startpagina bouwen. Ik ga dat proberen en doe hier verslag, hoe het werkt. Mijn eerste indruk: een moderne manier van de startpagina, met blokjes waarin je afbeelding, logo en /of tekst kunt plaatsen. Wanneer je daar al je favorieten op kunt zetten met een duidelijke afbeelding, zou het een mooie startpagina zijn op je laptop of tablet, meteen alles bij de hand. 

Symbaloo/ Mereltje is mijn eerste start, een aantal blokjes toegevoegd. Je kunt ook een nieuwe pagina toevoegen en je kunt ook de standaard blokje verwijderen, zodat het echt helemaal jouw ding word. Ik heb nog niet veel tijd gehad om alle mogelijkheden te onderzoeken, maar het werkt leuk. Wel wat werk om ook de juiste logo's of afbeelding te plaatsen, maar dan word het ook mooi en meteen herkenbaar. 

Wil je zelf vast gaan proberen maak een gratis account aan op: Symbaloo.com Je kunt bij de vlag de voorkeur taal instellen op Nederlands. Kies een naam, geef je email door en kies een wachtwoord. Je krijgt een email ter bevestiging, daarmee activeer je je account. Je kunt nu aan de slag. Kies je Profiel, dan kun je daar een profielfoto uploaden en je naam wijzigen.