Home » Pilot » Geld verdienen » Tallsay » Vriendelijk verzoek

Vriendelijk verzoek voor Tallsay

In de hoop om nog tot een oplossing te komen nog een email verzonden naar de eigenaar/ beheerder van de site op 16-3-2020 en na geen reactie een volgend verzoek op 22-3-2020

Update 22-3-2020: vervolg mail na geen reactie op de mail van 16=3-2020:

Update 16 4 2020: Na nog herhaalde malen onderstaande mail te hebben verzonden, lijkt sinds vandaag mijn account niet meer bereikbaar. Ook de losse artikelen zijn vooralsnog niet meer vindbaar op Tallsay. Blijft er momenteel nog over 4 van mijn blogs die zijn door gelinkt naar andere sites, die zijn nog steeds door Tallsay in gebruik op de andere sites. 

Mijn korte vreugde over de andere artikelen die nu niet meer op Tallsay staan was van korte duur, bijna alles heeft hij verplaatst naar een andere site. MIJN WERK, HIJ GAAT ER MEE AAN DE HAAL< AL MIJN FOTO"S......;-(

Hallo Tim,

  • Kun je de toegang tot mijn account herstellen AUB Tim?
  • Wil je mij niet langer als lid van Tallsay, kun je dan het hele account, inclusief alle artikelen (ook de door gelinkte) verwijderen van het internet?
  • Wil je anders in elk geval alle niet door gelinkte artikelen verwijderen uit het account, er zitten persoonlijke verhalen in die ik met eigen redenen niet langer wil delen op internet en ook zijn er artikelen die sterk verouderd zijn.
  • Wil je AUB reageren Tim?

 

Nog steeds met vriendelijke groet en hopend op een oplossing,

Mereltje

 

Beste Tim,

 

Ik heb nu al dagen geen toegang tot mijn account, ik krijg steeds een foutmelding. Ook na herhaalde malen een nieuw wachtwoord aan te vragen lukt het niet.

 

Ook is er iets heel merkwaardigs gebeurd: Ik had mijn teksten en eigen afbeeldingen op 4 na verwijderd van de Tallsay site. Dat had verschillende reden, sommige artikelen waren verouderd, sommige persoonlijke verhalen wil ik niet langer delen en sommige blogs heb ik op mijn eigen site geplaatst. Nu staan al deze artikelen sinds ik niet meer bij mijn account kan allemaal weer online.

 

Nu ben ik al tijden bezig om met jou contact te krijgen over de 4 teksten die je op andere sites hebt door gelinkt. Dat wilde niet lukken dus had ik daarover een blog geplaatst met mijn verzoek, nadat je in januari aangaf papa te zijn geworden, heb ik dat netjes op het blog als update erbij gezet en af gewacht, maar helaas wacht ik nog steeds. Daarom heb ik afgelopen week een nieuwe update geplaatst of alles wel oke was, omdat je nog niet reageerde........ en nu dit resultaat, het betreffende blog heb je verwijderd , alle andere blogs terug gezet en voor de gekoppelde blogs dat is nog hetzelfde.... en ik kan plotseling niet meer in mijn account.

 

Waarom.... waarom geen enkele reactie van jou en dan dit?

Was het niet mogelijk om die gekoppelde blogs los te maken? Dat had je dan ook eerlijk kunnen communiceren, ik ben best voor rede vatbaar. 

Wilde je niet dat mijn laatste blog met updates online stond? Ook dat had je middels een bericht kunnen melden.

 

Ik heb inmiddels een heel naar gevoel over de gang van zaken, maar heb nog een sprankje hoop dat je het netjes gaat oplossen.

In een gevoel van machteloosheid, omdat je niet reageert en mijn verzoeken negeert, heb ik een blog daarover gemaakt om andere te behoeden voor deze nare ervaring. Mocht het allemaal op een misverstand berusten, zal ik dat uiteraard vermelden of het blog verwijderen. 

 

Met vriendelijke groet en hopend op een oplossing,

Mereltje

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb