Home » Pilot » Geld verdienen » Tallsay » Mereltje is teleurgesteld

Mereltje is teleurgesteld

Hallo lieve lezers, dit is een ongewoon artikel. 

Ik ben namelijk erg teleurgesteld in de gang van zaken de laatste maanden /jaar hier op Tallsay. Ik ben al een hele tijd weinig actief hier mede daardoor. 

Ik heb eigen websites gebouwd en verplaats zodra ik tijd en mogelijkheid heb de eerder geschreven stukken daarheen. Maar daar komt de grote teleurstelling, sommige van mijn eigen teksten en foto's lijken niet meer aan mij toe behoren, ze zijn doorgelinkt naar een andere site, waar ik ze niet kan veranderen of verwijderen. 

Een voorbeeld: https://euro-vakantie.nl/een-stedentrip-naar-brussel#

Het blijkt ook dat een tijd geleden, zonder de leden daarvan op de hoogte te brengen! dat de voorwaarden hier zijn aangepast. Dat Tallsay dat dus zomaar mag doen en zelfs nadat je op  Tallsay je artikel verwijdert hebt, ze je foto's en teksten gewoon kunnen blijven gebruiken. 

Vind hier de algemene voorwaarden: https://tallsay.com/tos

Hier staat dat ze van te voren wijzigingen doorgeven, zodat je op tijd kunt besluiten niet akkoord te gaan, dat is bij de volgende wijzingen niet gebeurd (bij mijn weten) 

Hier de stukjes waarin staat dat ze gewoon je tekst en foto kunnen blijven gebruiken.

Verder lees ik dat de schrijver wel verantwoordelijk is als er iets fout gaat (plagiaat of verkeerde informatie) maar Tallsay kan onze teksten wijzigen en aanpassen?

Ook zijn de betalingsvoorwaarden veranderd (hoewel er al een jaar of langer (voor mij in elk geval) geen inkomsten zijn) Wanneer je na het bereiken van de minimale 10 euro voor uitbetaling langer dan 12 maanden wacht (omdat je bijv wilt opsparen) met het aanvragen van de uitbetaling vervalt je recht op het tegoed. Ook wanneer je 12 maanden geen nieuwe inkomsten hebt vervalt je recht op het opgebouwde tegoed. 

Ik ben heel teleurgesteld in deze gang van zaken, Tim was eerder altijd heel duidelijk er over dat de artikelen en inkomsten daaruit van ons bleven. Ik schreef daarover in mijn atikel:  je-digitale-nalatenschap-een-digitale-gedenksteen-en-digitaal-rouwen waar op hij persoonlijk reageerde op mijn vraag.

Chrisrik schreef een aantal maanden geleden  ook al eens over verplaatste artikelen:is-tallsay-nu-opeens-vakantiezilla-geworden?

Nu ruim 7 maanden later is er nog geen verandering.

Mijn artikelen die verplaatst zijn kun je vinden op: https://mereltje.wereldspotter.nl/over-mij 

Mereltje Wereldspotter

Webpilot Wereldspotter

Wereldspotter

Iedereen is welkom om daar eens te komen kijken: Liefs van Mereltje

Maak een Gratis Website met JouwWeb